fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

NEVER SKIP LEGDAY

NEVER SKIP LEGDAY

Onze ‘Never skip legday’ training is een workout waarbij de focus ligt op het trainen van de billen, benen en buikspieren. Ook wordt er aandacht besteedt aan het verbeteren van de conditie.

Deze fitness les bestaat uit: een goede warming-up, een technisch deel waarin je leert de oefeningen op de juiste manier uit te voeren, conditie oefeningen én er wordt veel aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, high intensity interval training (HIIT), WOD of individueel.  We gebruiken hierbij materialen zoals: elastieken, barbells en dumbells, maar werken ook met eigen lichaamsgewicht. Tijdens deze 60-minuten durende training zal je trouwens niet alleen je been & bilspieren verstevigen, maar verbrand je natuurlijk ook veel calorieën!

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Bij voorkeur wordt er getraind op sportschoenen die alleen binnen gedragen zijn, maar op blote voeten trainen mag ook.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven Never skip legday

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

nl_NLDutch