fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

NEVER SKIP LEGDAY

NEVER SKIP LEGDAY

Onze ‘Never skip legday’ is een workout waar de focus ligt op de billen, benen en buikspieren maar ook de conditie te verbeteren.

Deze fitness les bestaat uit een goede warming up, een technisch deel zodat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, conditioners en er wordt ook aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, High intensity interval, WOD of individueel.  

We gebruiken hierbij materialen zoals elastieken, barbells en dumbells maar ook werken we met eigen lichaamsgewicht.

Tijdens deze 60 minuten durende workout zal je niet alleen been & bilspieren verstevigen maar verbrand je natuurlijk ook gigantisch veel calorieën.

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Bij voorkeur wordt er getraind op sportschoenen die alleen binnen gedragen zijn, maar blote voeten mag ook.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven Never skip legday

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl