fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Clinic Fitness & Healthy lifestyle

Clinic Fitness & Healthy lifestyle

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met een gezonde start? En wil je graag meer informatie op het gebied van trainen, voeding (en evt. supplementen) en ontspanning? Wij organiseren een clinic van 3 uur die jou een kickstart kan geven!

Op deze dag beginnen wij met de basis begrippen van fitness. Wesley Verwoerd neemt je mee en leert je essentiële punten, zoals het belang van het aanspannen van je core, je stabiliteit en mobiliteit  én hij behandeld een aantal oefeningen waaronder de squat, de deadlift en een aantal upperbody oefeningen.

Vervolgens zal Jip Blommestein, Orthomoleculair Therapeut van Studio Reset, een lezing geven over het verbeteren van de gezondheid door middel van goede voeding, het toevoegen van verschillende supplementen en/of kruiden, vermindering van stress en toxische belasting en het eventueel aanpassen van omgevingsfactoren. We eindigen deze clinic met een korte yoga en meditatie sessie met Luna Meister.

Datum: 28 januari
Tijd: van 12.00 tot 15.00 uur
Kosten: €60

Lijkt dit je wat en wil je meedoen? Koop direct jouw clinic in de webshop, vul onderstaand formulier in of mail ons op cursus@eastboundgym.nl!

Tot snel!
Team Eastbound

2023

JANUARI
28 januari 12:00-15:00

Clinic fitness & healthy lifestyle

Lijkt dit je wat?! Schrijf je dan nu in voor slechts € 60,-

    De clinic valt buiten het reguliere groepsles abonnement. Het is helaas niet mogelijk de clinic in te halen of te ruilen met lessen van een andere cursus. Ook is het niet mogelijk om (een deel van) de kosten retour te krijgen wanneer je de clinic, om wat voor reden dan ook, hebt gemist.