fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Strength & Conditioning

GROEPSLESSEN S&C

De S&C lessen zijn er op gericht de fysieke kracht te vergroten en de conditie te verbeteren.

Deze full body fitness les bestaat uit een goede warming up, een technisch deel zodat je de oefeningen op de juiste manier uit voert, conditioners en er wordt veel aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, stations vorm, HiiT, WOD of individueel. We werken met bodyweight, kettlebells, slamballs en dumbbells maar zullen soms ook de olympische stang er bij pakken. 

Elke training wordt samengesteld door gecertificeerde trainers. Een ding is zeker: in deze les word je continu geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen, zowel fysiek als mentaal en is altijd verassend! Wat jouw doel ook is, fit en sterk wordt je er in ieder geval van! 

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Bij voorkeur wordt er getraind op sportschoenen die alleen binnen gedragen zijn, maar blote voeten mag ook.

Als je vechtsport beoefend is deze les ook een perfecte aanvulling. Vechtsport stelt een breed arsenaal aan fysiologische eisen aan de sporter. Je zult rekening moeten houden met flexibiliteit, snelheid, kracht, duurkracht en explosiviteit. Bij Eastbound gym kan je terecht voor boksen, kickboksen en fitness. Bij al deze takken van sport is een goed kracht- en conditieniveau een meerwaarde voor je training.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven CSC groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!