fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Strength & Conditioning

GROEPSLESSEN S&C

De strength & conditioning lessen zijn erop gericht de fysieke kracht te vergroten en de conditie te verbeteren. Deze full body fitness les bestaat uit: een goede warming-up, een technisch deel waarin je leert de oefeningen op de juiste manier uit te voeren, conditie oefeningen én er wordt veel aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, stations vorm, high intensity interval training (HIIT), WOD of individueel. We werken met eigen lichaamsgewicht, kettlebells, slamballs en dumbbells, maar zullen ook soms de olympische stang erbij pakken. 

Elke training wordt samengesteld door gecertificeerde trainers. Eén ding is zeker: in deze altijd verassende les word je continu geprikkeld en uitgedaagd om zowel fysiek als mentaal het beste uit jezelf naar boven te halen. Wat jouw doel ook is, fit en sterk wordt je van deze in ieder geval! 

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Bij voorkeur wordt er getraind op sportschoenen die alleen binnen gedragen zijn, maar op blote voeten trainen mag ook.

Als je vechtsport beoefend kan deze les een perfecte aanvulling zijn. Vechtsport stelt een breed arsenaal aan fysiologische eisen aan de sporter. Je zult rekening moeten houden met flexibiliteit, snelheid, kracht, duurkracht en explosiviteit. Bij Eastbound gym kan je terecht voor boksen, kickboksen en fitness. Bij al deze takken van sport is een goed kracht- en conditieniveau een meerwaarde voor je training.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven CSC groepslessen

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!