fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Combat strength & conditioning

GROEPSLESSEN CSC

Bij Eastbound gym kan je terecht voor boksen, kickboksen en fitness. Bij al deze takken van sport is een goed kracht- en conditieniveau een meerwaarde voor je training.

Vechtsport stelt bijvoorbeeld een breed arsenaal aan fysiologische eisen aan de sporter. Je zult rekening moeten houden met flexibiliteit, snelheid, kracht, duurkracht en explosiviteit. De CSC lessen zijn er op gericht de fysieke kracht te vergroten en de conditie te verbeteren.

Krachttraining voor vechtsport kan grote voordelen bieden zolang er rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van de sport, de werking van de spieren en kracht in vechtsporten. Tegelijkertijd kan een verkeerde vorm van krachttraining juist prestaties bij vechtsport verslechteren. 

De les bestaat uit een goede warming up, een technisch deel, metabolic conditioners en er wordt veel aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, stations vorm of individueel. We werken met bodyweight, kettlebells, slamballs en dumbbells maar zullen soms ook de olympische stang er bij pakken.

Elke training wordt samengesteld door gecertificeerde trainers. Een ding is zeker: in deze les word je continu geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen, zowel fysiek als mentaal!

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven CSC groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!