fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Strength & Conditioning

GROEPSLESSEN S&C

De strength & conditioning lessen zijn erop gericht de fysieke kracht te vergroten en de conditie te verbeteren. Deze full body fitness les bestaat uit: een goede warming-up, een technisch deel waarin je leert de oefeningen op de juiste manier uit te voeren, conditie oefeningen én er wordt veel aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, stations vorm, high intensity interval training (HIIT), WOD of individueel. We werken met eigen lichaamsgewicht, kettlebells, slamballs en dumbbells, maar zullen ook soms de olympische stang erbij pakken. 

De les is toegankelijk voor alle niveaus. Bij voorkeur wordt er getraind op sportschoenen die alleen binnen gedragen zijn, maar op blote voeten trainen mag ook.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven CSC groepslessen

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!
en_USEnglish