fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

BJJ

BJJ LESSEN

BJJ / Grappling 

BJJ (Braziliaans Jiu-jitsu) en grappling zijn zelfverdediging sporten die populair werden door de opkomst van grondvechttechnieken die worden gebruikt in Mixed Martial Arts en zijn het meest bekend van de UFC. Het doel van BJJ/grappling is om een ​​dominante positie over je tegenstander te krijgen. Met behulp van specifieke technieken wil je deze dominante positie vasthouden om uiteindelijk door middel van een ​​‘choke’ of ‘joint lock’ de grappling-uitwisseling te winnen.

Het concept van de sport is dat een kleiner “zwakker” persoon deze specifieke technieken kan gebruiken om een ​​grotere “sterke” tegenstander te verslaan. Dit maakt de sport zeer toegankelijk voor iedereen. De training zelf kan relatief veilig met hoge intensiteit worden uitgevoerd. Ook deze les is voor alle niveaus. 

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven BJJ lessen

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

https://www.high-endrolex.com/17

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!
en_USEnglish