fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Yoga

GROEPSLESSEN YOGA

Vinyasa Yoga

Zoals in elke dynamische vorm van yoga staat ook hierbij de ademhaling synchroniseren met de beweging centraal. Elementen uit yoga kunnen veel voordeel geven wanneer je ook vechtsport beoefent; een diepe en gecontroleerde ademhaling verbetert bijvoorbeeld bij (kick)boksen je herstel tussen de rondes tijdens het sparren. Ook omvat yoga veel oefeningen voor mobiliteit, balans en dynamisch stretchen, waardoor het risico op blessures voor boksers wordt verminderd.

Deze les is toegankelijk voor alle niveaus.

Yin Yoga

In de Yin yoga lessen wordt er meer tijd genomen om zowel in als uit houdingen te komen. Ook worden de poses langer aangehouden. Bij Yin ligt de focus op ontspanning. Dit heeft een diepe werking op je lichaam en je creƫert hierdoor niet alleen rust in je lijf, maar ook in je hoofd.

Proefles?

Nieuwsgierig? Kom en ervaar zelf!

Inschrijven Yoga groepslessen

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

en_USEnglish