fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Kickboksen

GROEPSLESSEN KICKBOKSEN

Elke dag van de week bieden wij kickboks lessen aan in de vorm van technieklessen en zaktrainingen. Ben je een beginner op het gebied van kickboksen en wil je graag eerst de basistechnieken rustig uitgelegd krijgen voor je mee wil doen aan onze groepslessen? Dan is de introductie cursus wellicht iets voor jou! Klik hier voor meer info!

Om de trainingen zo leuk en gevarieerd mogelijk te houden verschilt de opbouw van onze lessen. Wel omvatten de lessen altijd dezelfde onderdelen, namelijk: een warming up, stretching, techniek-, kracht- en cardio-oefeningen en een cooling down. De technieken oefenen we met trapkussens, op de zak en met elkaar. In de gevorderden lessen sparren we bijna altijd, dus bij deze trainingen is een bitje verplicht. Het sparren gebeurd altijd onder begeleiding van de trainer en sparren naar het hoofd is altijd optioneel.

Vrouwen moeten in deze lessen minstens 12 oz handschoenen dragen en mannen 14 oz of zwaarder. Ook is het verplicht harde scheenbeschermers te dragen.

Interesse?

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROEFLES

Inschrijven kickboks groepslessen

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

nl_NLDutch