fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Kickboksen

GROEPSLESSEN KICKBOKSEN

Elke dag van de week bieden wij kickbokslessen aan, zwel techniek als zaktrainingen. Ben je helemaal nieuw en wil je de basistechnieken graag even rustig uitgelegd krijgen? Dan is de introductie cursus wellicht iets voor jou! Klik hier voor meer info!

Om de trainingen leuk en gevarieerd te houden verschilt de opbouw van de lessen, maar deze omvatten altijd een warming up, stretching, techniek-, kracht- en cardio-oefeningen en een cooling down. De technieken oefenen we met de trapkussens, op de zak en met elkaar. In de gevorderden lessen sparren we bijna altijd, dus bij die trainingen is een bitje verplicht. Ook moeten vrouwen minstens 12 oz handschoenen dragen en mannen 14 oz of zwaarder, verder moet je hiervoor ook harde scheenbeschermers dragen. Sparren is altijd onder begeleiding en sparren naar het hoofd is alsnog altijd optioneel!

Interesse?

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROEFLES

Inschrijven kickboks groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl