fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Introductie cursus

INTRODUCTIE CURSUS KICKBOKSEN

Zonder ervaring deelnemen aan een kickboksles kan nogal een overweldigende ervaring zijn. Combinaties onthouden, het tempo volgen, adem blijven halen, het verschil tussen links en rechts. Wanneer je dit nog nooit eerder hebt gedaan lijkt het bijna onmogelijk….

Gelukkig hebben wij daar iets op bedacht!

Tijdens de  introductielessen leer je op een rustige manier, in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht en met alleen maar beginners, de basis kickboks technieken die ervoor zorgen dat jij lekker door kan stromen naar de reguliere groepslessen. 

Handschoenen en scheenbeschermers kan je van ons lenen. Trainen doen we op blote voeten en in makkelijk zittende sportkleding.

We bieden 3 lessen van 1 uur en 15 minuten aan voor 60 euro, dit is inclusief het gebruik van handschoenen en scheenbeschermers.  

De lessen worden gegeven door Juliette, de eigenaresse van Eastbound Gym.

De volgende cursus word op dit moment gepland en zal binnenkort op de site staan!

Lijkt dit je wat?! Mail ons op cursus@eastboundgym.nl !

Tot snel!!

Team Eastbound

2020

Er is nog geen nieuwe cursus gepland ivm de nieuwe richtlijnen van het RIVM. Wil je mee doen wanneer we weer van start mogen? Stuur dan een mailtje naar cursus@eastboundgym.nl  en we zetten je in de mailing !

Introductie Cursus

Lijkt dit je wat?! Schrijf je dan nu in voor slechts € 60,-

De lessen van de introductie cursus vallen buiten het reguliere groepsles abonnement. Het is helaas niet mogelijk om gemiste lessen in te halen of te ruilen met lessen van een andere cursus. Ook is het niet mogelijk om (een deel van) de kosten retour te krijgen wanneer je een les, om wat voor reden dan ook, hebt gemist. De intensiteit van deze lessen ligt veel lager dan die van de reguliere groepslessen. Maar maak je vooral niet druk, zweten ga je nog genoeg!