fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

KETTLEBELL

KETTLEBELL WORKOUT

Onze kettlebell workout is een les van een uur waarbij we met de kettlebels* aan de slag gaan. Deze intensieve full body workout verbetert je uithoudingsvermogen, explosiviteit en kracht. We doen dit op een hoge intensiteit met korte pauzes. Naast dat je sterk en fit wordt, dagen we je uit om je te bewegen in je volledige bewegingsbereik om je mobiliteit, balans en coördinatie te verbeteren.

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Maar het is aan te raden als je nog geen ervaring hebt je in te schrijven voor een van onze cursus dagen die er voor zorgt dat je meteen lekker mee kan draaien.

 

*Een kettlebell is een klokvormig gewicht met een handvat. De vorm maakt ze geschikt om te slingeren, zwaaien, duwen, drukken, tillen en zelfs slepen. Er zijn kettlebells zo licht als 4 kg en gaan tot 24+ kg. De verschillende maten van de kettlebells maken trainingssessies geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle fitness niveaus.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven Kettlebell Workout

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!