fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

MMA & BJJ

MMA & BJJ LESSEN

MMA

Bij onze MMA (mixed martial arts) lessen krijg je les van opkomend talent Saad Touijar. Hij is professioneel MMA vechter, staat regelmatig in de octagon en is hard op weg om een plek in de UFC te veroveren. 

In deze les leer je een mix van grondvechten (technieken uit het worstelen en grappling) en staand vechten (technieken uit het boksen en kickboksen). We oefenen de technieken met elkaar en er zal ook licht gespart worden.

Mocht je zelf MMA handschoenen hebben mag je die meenemen, anders hebben wij die te huur.

Deze les is toegankelijk voor alle niveaus en is voor recreanten.

BJJ / Grappeling 

Onze lessen BJJ/Grappling – no gi krijg je van Thomas Plunkett, hij beoefent deze sport al meer dan 10 jaar en heeft een paarse band in BJJ, nog steeds actief in Gi en no-Gi Jiu-Jitsu. Internationaal opgeleid en meegedaan.

BJJ (Braziliaans Jiu-jitsu) en grappling zijn zelfverdediging sporten die populair werden door de opkomst van grondvechttechnieken die worden gebruikt in mixed martial arts, en het meest bekend uit de UFC.

Het doel van BJJ/grappling is om een ​​dominante positie over je tegenstander te krijgen met behulp van specifieke technieken om vast te houden en uiteindelijk om een ​​choke of joint lock te gebruiken om de grappling-uitwisseling te “winnen”.

Het concept van de sport is dat een kleiner “zwakker” persoon deze specifieke technieken kan gebruiken om een ​​grotere “sterke” tegenstander te verslaan; Dit maakt de sport zeer toegankelijk voor iedereen. De training zelf kan relatief veilig met hoge intensiteit worden uitgevoerd.

Ook deze les is voor alle niveau’s. 

Waarom BJJ/No Gi, Grappling en MMA trainen?

· Fitness en lichaamsbewustzijn vergroten
· Nieuwe vaardigheden leren
· Zelfverdediging
· Traint al MMA en wil grondvaardigheden verbeteren

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven MMA lessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!