fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

MMA & BJJ

MMA & BJJ LESSEN

MMA

Bij onze MMA (mixed martial arts) lessen krijg je les van opkomend talent Saad Touijar. Hij zelf is professioneel MMA vechter, staat regelmatig in de octagon en is hard op weg om een plek in de UFC te veroveren. Wij kunnen ons geen betere trainer bedenken.

In deze les leer je een mix van grondvechten (technieken uit het worstelen en uit grappling) en staand vechten (technieken uit boksen en kickboksen). We oefenen de technieken met elkaar en er zal ook licht gespart worden. Het sparren gebeurd altijd onder begeleiding van de trainer en sparren naar het hoofd is altijd optioneel.

Voor deze lessen heb je MMA handschoenen nodig. Mocht je je eigen handschoenen zijn vergeten of heb je deze (nog) niet tot je beschikking, dan kan je deze bij ons huren aan de balie.

Deze les is toegankelijk voor alle niveaus en is voor recreanten.

BJJ / Grappling 

Onze lessen BJJ/Grappling – no gi krijg je van Thomas Plunkett. Thomas beoefent deze sport al meer dan 10 jaar en heeft een paarse band in BJJ. Hij is nog steeds actief in Gi en no-Gi Jiu-Jitsu, waarin hij internationaal is opgeleid en in heeft meegedaan.

BJJ (Braziliaans Jiu-jitsu) en grappling zijn zelfverdediging sporten die populair werden door de opkomst van grondvechttechnieken die worden gebruikt in Mixed Martial Arts en zijn het meest bekend van de UFC. Het doel van BJJ/grappling is om een ​​dominante positie over je tegenstander te krijgen. Met behulp van specifieke technieken wil je deze dominante positie vasthouden om uiteindelijk door middel van een ​​‘choke’ of ‘joint lock’ de grappling-uitwisseling te winnen.

Het concept van de sport is dat een kleiner “zwakker” persoon deze specifieke technieken kan gebruiken om een ​​grotere “sterke” tegenstander te verslaan. Dit maakt de sport zeer toegankelijk voor iedereen. De training zelf kan relatief veilig met hoge intensiteit worden uitgevoerd. Ook deze les is voor alle niveaus. 

Waarom BJJ/No Gi, Grappling en MMA trainen?
– Je vergoot hiermee je fitness- en lichaamsbewustzijn.
– Je leert nieuwe vaardigheden en hoe en wanneer je deze kan toepassen
– Je leert hoe je jezelf kan verdedigen
– Wanneer je al MMA traint en graag je grondvaardigheden wil verbeteren is deze les heel leerzaam.

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven MMA lessen

Het inschrijven voor de groepslessen gaat via de app VirtuaGym. Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor onze groepslessen. Dit kan al vanaf 7 dagen voor de les die je wil volgen. Wanneer je lid wordt krijg je een persoonlijk account waarmee je jezelf kan aanmelden voor lessen. Download gratis de VirtuaGym app om je nog gemakkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door een mail te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!