fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

voedingsadvies

Voedingsadvies

Even voorstellen! Vanaf januari ben je van harte welkom bij orthomoleculair therapeut Jip van Studio Reset! 

Orthomoleculaire therapie is een natuurlijke geneeskunde, waarbij verbetering van de gezondheid door middel van verandering in voeding, het toevoegen van verschillende supplementen en/of kruiden, beweging, vermindering van stress en toxische belasting en het eventueel aanpassen van omgevingsfactoren centraal staan. Op een natuurlijke manier krijgt jouw gezondheid een reset! 

Wat kan Jip voor jou betekenen? Orthomoleculaire therapie kan op veel verschillende vlakken worden benaderd. Het kan preventief worden ingezet, maar ook wanneer je klachten ervaart. Preventief kan je bijvoorbeeld een check up laten doen om achter de status van jouw lichaam te komen. Wanneer je last hebt van bepaalde klachten wordt er uitgezocht wat de oorzaak is van deze. In beide gevallen begeleidt Jip jou in een persoonlijk traject. 

Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn: vermoeidheid, spierpijnen, fysieke klachten, huidproblemen, mentale problemen, spijsverteringsklachten, hormonale problemen en allergieën. Maar ook moeite hebben met aankomen of afvallen. 

Door middel van verschillende onderzoeken kan er gemeten worden wat er gaande is in jouw lichaam. Denk hierbij aan bloed-, ontlastings-, en speekselonderzoek. Met een onderzoek kan je er bijvoorbeeld achter komen of je gevoelig bent voor bepaalde voeding, naar de status van je hormonen, de werking van je lever, nier en/of pancreas, je omega 3 status, een uitgebreide check-up en hoe jouw darmflora eruit ziet. Vrijwel alles is mogelijk! 

Maar, met een goed gesprek met Jip kom je vaak ook al een heel eind. Zij doet onderzoek naar de oorzaak van jouw klacht of begeleid je in jouw check up, en schrijft een uitgebreid advies op maat. Ben je benieuwd of dit wat is voor jou? Dan mag je Jip altijd een mail sturen met vragen naar info@studioreset.nl, of kan je langskomen voor een vrijblijvend 10 min gesprek bij de praktijk in Eastbound gym op dinsdag avond van 18:00 tot 19:00. Meld je hiervoor even aan via de mail! 

Zie meer info op de website of instagram:
I: @studioresetnl
www.studioreset.nl

Jip Blommestein

STUDIO RESET
Einfo@studioreset.nl
T: +31 6 404 88 120

Website/instagram
www.studioreset.nl
IG: studioresetnl

Inloopspreekuur
Elke dinsdag van 18:00-19:00

Meer informatie?

Stuur een bericht