fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

POWERLIFTING

POWERLIFTING

Krachttraining saai?! Zit je in een sleur met je krachttraining sessies? Probeer onze nieuwe small group krachttraining en blaas nieuw leven in je fitnessroutine.

Meer en meer voordelen van regelmatige krachttraining worden dagelijks duidelijk door nieuwe onderzoeken naar het fenomeen. Het is populairder dan ooit!

In onze small group krachttraining sessies leer je de basistechnieken, tips & tricks qua mobiliteit verbeterende oefeningen om je prestatie en vorm tijdens je krachttraining te verbeteren.

Wil jij je ervaring qua krachttraining vergroten? Doe mee en verbeter je technieken en go next level met de eerste stappen naar olympic weightlifting oefeningen. Krachttraining zal je (kick)boks prestaties verbeteren, je lichaam versterken en je verliefd laten worden met alle kleine voordelen in het dagelijks leven. Tot snel!

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!

Inschrijven powerlifting

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Interesse?

Meld je online aan voor een proefles!