fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

WORKSHOPS

Bedrijfsuitje, verjaardag, familiefeest of vrijgezellenfeest?

WORKSHOPS

Workshops bij Eastbound gym zijn met diverse doelen en op verschillende niveaus in te steken. Wil je als groep vrienden gewoon lekker aan de gang en kennismaken met de sport? Leuk!

BUSINESS TO BUSINESS

Ook kunnen we een workshop opbouwen rondom verder te ontwikkelen competenties voor op de werkvloer. Denk aan prestatie onder druk, interpersoonlijke communicatie, assertiviteit en focus. We maken de workshop graag op maat in overleg om deze maximaal te laten bijdragen aan de ontwikkeling van de deelnemers.

TEAMUITJE

Kom bij Eastbound Gym kickboksen of boksen als sportief teamuitje. We maken het laagdrempelig en leuk. Leer je collega’s in het team beter kennen door samen de handschoenen op te pakken. In de oefeningen van het teamuitje staat samenwerking en communicatie centraal. En plezier natuurlijk! Leer de basis van de sport samen met je team. Het wordt geen conditionele uitputtingsslag of sparsessie, de oefeningen zijn speels en we wisselen veel van samenwerkingspartner (steeds samen met een andere collega aan de slag). Na afloop weet je je collega zeker beter nonverbaal aan te voelen.

Meer info?

Laat ons weten waar we je precies mee kunnen helpen

WORKSHOPS

TESTIMONIAL:

“De kickboksworkshop was te gek. Eens wat anders dan het standaard uurtje karten, of paintball. Lekker fysiek aan de gang na een dag hersenwerk, met de kans dat het niet de eerste en laatste keer was. En dat op een leuke locatie, en onder leiding van een enthousiaste en kundige instructeur.
Dikke aanrader. Jeroen Herlaar – Mandiant”

Meer info?

Laat ons weten waar we je precies mee kunnen helpen