fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

WORKSHOPS

Bedrijfsuitje, verjaardag, familiefeest of vrijgezellenfeest?

WORKSHOPS

Workshops bij Eastbound gym zijn met diverse doelen en op verschillende niveaus in te steken. Wil je bijvoorbeeld als groep vrienden voor een verjaardag of vrijgezellenfeest lekker aan de gang gaan en kennismaken met de sport? Leuk! Jullie zijn van harte welkom. Via onderstaande knop kan je een bericht sturen met je verzoek en wensen, dan zorgen we er samen voor dat het een geslaagde dag of avond wordt!
We bieden workshops aan in kickboksen, boksen en fitness, maar we kunnen er ook combinatie van maken. Ook wanneer je als bedrijf wil komen sporten maken we graag een workshop op maat, lees daarover hieronder meer.

 

TEAMUITJE

Bij Eastbound Gym faciliteren we ook workshops voor bedrijven! Of jullie nu op zoek zijn naar een spannende en sportieve activiteit voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, of de wekelijkse vrij-mi-bo willen omruilen voor meer actie. We stellen graag een workshop op maat samen, gebaseerd op jullie wensen!
We bieden workshops aan in kickboksen, boksen en fitness, maar we kunnen er ook combinatie van maken. 

Maak op een laagdrempelige en leuke manier kennis met de sport en leer tegelijkertijd je collega’s beter kennen door samen de handschoenen op te pakken. De oefeningen zijn gericht op samenwerking, communicatie en uiteraard plezier. Je leert samen de basis van de sport, zonder sparren. De workshop wordt geen uitputtingsslag, de oefeningen zijn speels en we wisselen vaak van partner. 

Neem voor meer info contact met ons op via balie@eastboundgym.nl
of gebruik onderstaande knop om in contact te komen.​

MEER INFO?

NEEM CONTACT MET ONS OP VIA ONDERSTAANDE BUTTON

WORKSHOPS

TESTIMONIAL:

“De kickboksworkshop was te gek. Eens wat anders dan het standaard uurtje karten, of paintball. Lekker fysiek aan de gang na een dag hersenwerk, met de kans dat het niet de eerste en laatste keer was. En dat op een leuke locatie, en onder leiding van een enthousiaste en kundige instructeur.
Dikke aanrader. Jeroen Herlaar – Mandiant”

Meer info?

Laat ons weten waar we je precies mee kunnen helpen
nl_NLDutch