fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

WORKSHOPS

Bedrijfsuitje, verjaardag, familiefeest of vrijgezellenfeest?

WORKSHOPS

WORKSHOPS

Workshops bij Eastbound gym zijn met diverse doelen en op verschillende niveaus in te steken. Wil je bijvoorbeeld als groep vrienden voor een verjaardag of vrijgezellenfeest lekker aan de gang en kennismaken met de sport? Leuk! Jullie zijn van harte welkom. Via onderstaande knop kan je een bericht sturen met je verzoek en wensen, dan zorgen we er samen voor dat het een geslaagde dag of avond wordt!
Ook wanneer je als bedrijf wil komen sporten maken we graag een workshop op maat. Lees daarover hieronder meer.

 

TEAMUITJE

Kom bij Eastbound Gym kickboksen of boksen als sportief teamuitje. Maak op een laagdrempelige en leuke manier kennis met de sport en leer je collega’s beter kennen door samen de handschoenen op te pakken. In de oefeningen staan samenwerking, communicatie en natuurlijk ook plezier centraal. Leer de basis van de sport samen met je team. Het wordt geen conditionele uitputtingsslag of sparsessie. De oefeningen zijn speels en we wisselen veel van samenwerkingspartner (steeds samen met een andere collega aan de slag). Na afloop weet je je collega zeker beter non-verbaal aan te voelen.

Meer info?

Laat ons weten waar we je precies mee kunnen helpen

WORKSHOPS

TESTIMONIAL:

“De kickboksworkshop was te gek. Eens wat anders dan het standaard uurtje karten, of paintball. Lekker fysiek aan de gang na een dag hersenwerk, met de kans dat het niet de eerste en laatste keer was. En dat op een leuke locatie, en onder leiding van een enthousiaste en kundige instructeur.
Dikke aanrader. Jeroen Herlaar – Mandiant”

Meer info?

Laat ons weten waar we je precies mee kunnen helpen