fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Yoga

GROEPSLESSEN YOGA

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een goede aanvullende training voor (vecht)sporters. Het helpt om de spieren te rekken, je concentratie te verbeteren en de balans tussen kracht en flexibiliteit te versterken. 

Zoals in elke dynamische vorm van yoga, staat de ademhaling synchroniseren met beweging centraal. Een diepe en gecontroleerde ademhaling verbetert bij boksen je herstel tussen de rondes tijdens het sparren. Ook omvat yoga veel oefeningen voor mobiliteit, balans en dynamisch stretchen, waardoor het risico op blessures voor boksers wordt verminderd.

Deze les is toegankelijk voor alle niveaus.

Yin

In de Yin lessen wordt er meer tijd genomen om zowel in als uit de houdingen te komen. Ook worden de poses langer aangehouden. Bij Yin ligt de focus op ontspanning. Dit heeft een diepe werking op je lichaam en je creëert hierdoor niet alleen rust in je lijf maar ook in je hoofd.

Yin is een ideale aanvulling op (kick)boksen of andere intensieve sporten, omdat je zoveel mogelijk je spieren loslaat in plaats van ze juist aan te spannen. Het versterkt en herstelt niet alleen je spieren, maar ook je gewrichten en bindweefsels.

Proefles?

Nieuwsgierig? Kom en ervaar zelf!

Inschrijven Yoga groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Aanmelden voor een proefles kan middels deze link of door even een mailtje te sturen naar balie@eastboundgym.nl

Proefles?

Nieuwsgierig? Kom en ervaar zelf!